Melyik órát válasszam?

Ha még csak ismerkedsz az astangával, akkor lehet, hogy elsőre nem egyértelmű, hogy melyik órára célszerű elmenned. Természetesen az a legjobb, ha ellátogatsz egy Bevezetés az astanga jógába minitanfolyamra, de ha nem jók az időpontok, vagy nem akarsz ennyit várni, akkor válassz az alábbi órák valamelyikéből:

pascsimottan

Nyitott
Várunk kezdő és haladóbb gyakorlókat is. A haladók gyakorolhatnak saját ritmusukban, de a kezdőket is szívesen látjuk, nekik külön oktató vezeti a gyakorlást. Ha kezdő vagy és reggeli órára jönnél: gyere nyugodtan, 7.00-tól vezetjük a sorozatot kezdőknek, haladók késhetnek 🙂

Mysore
Azoknak ajánljuk, akik már egy ideje gyakorolnak és nagyjából ismerik az ászanák sorrendjét. Az nem baj, ha itt-ott bizonytalan vagy a sorozatban. A Mysore stílusú gyakorlás során az oktató nem vezeti az órát, többnyire csak segít és javít.

Vezetett
Azoknak ajánljuk, akik legalább a navászanáig (csónak tartásig) gyakorolják az első sorozatot. Ezen az órán mindenki egy ritmusban halad, gyorsabb az óra üteme és a teljes első sorozat gyakoroljuk.

Órarendet itt találod!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s