Petra

petraSzappan Petra

A sport és a napi edzés már gyerekkoromban is meghatározó része volt az életemnek: műkorcsolyázóként 10 évet töltöttem a versenysport világában. 16 évesen éreztem, hogy új kihívásokra vágyom, így feladtam a sportolói utat. Később, 
az egyetem elvégzése után meglepően gyorsan egy irodában találtam magam, ahol az ülő munka és a stressz mellett egyre kevesebb időm maradt a testedzésre. Vágyakozva gondoltam vissza sportolói múltamra, de tudtam, már nem azt keresem. Egy új életformára vágytam, egy olyan megalapozott rendszerre, ami mind fizikailag, mind szellemileg visszavezet önmagamhoz. Számomra ez lett a jóga.

 Az astanga jógával néhány éve találkoztam és azóta is csodálattal tölt el, hogy minden egyes gyakorlás egy újabb megtapasztalás, újabb élmény. Nem túlzás állítanom, hogy amióta napi szintű gyakorlóvá váltam, az astanga alapjaiban változtatta meg az életemet: amellett, hogy teljesen átalakította a testemet, könnyebbé vált a koncentráció és egy általános derűs hangulattal ajándékozott meg a hétköznapokban. Óráimon ezt a tapasztalatot és hangulatot szeretném Nektek átadni, az astanga gyakorlatain keresztül.

alairas_petra

Astanga óráim:
kedden 18.30-20.00 Jurányi házban (Bp. 2.ker., Jurányi u. 3. 3. em., Grabó 100-as terem)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s